WELCOME school !

Assalamualaikum member member :)

Pejam celik pejam celik the mata, I'm going SIXTEEN already. Whoahh
Cop cop. memang aku 16. so what? yeah I know I unmatured-look kan kan?
Poyoss. well aku on the way nak berubah jadi lebih matang lah ni kan.

Secondly, SCHOOL time dah time! apa maksud? *lu pikir lah sendiri*
err takpe. Let me let you know lah kan
It means aku dah Form 4 and boleh dikatogerikan as a 'senior' kepada adik adik.
Haha sungguh takku sangka takku duga aku dah besar *tapi masih pendek*

Aku ambil Pure Science punyaa!
Subjek cepumas yang aku rembat,
Biology, Chemistry, Physics, Additional Mathematics
Susah tak susah la kann
Kau belajar lah dulu. Baru kau tahu nanti langit tinggi ke rendah.
Elak kau baru belajar satu dua bab, otak kau dah kecut kecut. mata kau dah lebam lebam je kan.
Takut tak takut? Kecut tak kecut? Cuak tak cuak?
*Cett kejam aku ni taw -___-
Haha jangan takut, kecut, cuak atau sebagainya. InsyaAllah senang ye adik adik?
Apa yang penting? Study well :) hehehehe

Whatever it is,
I MISS YOUU a lot
FARAH LIYANA
Dia dah pindah SMK Tun Habab
Harap Farah dapat hidup belajar baik baik kat sana tuu
Don't you ever forget me
or you'll get free free bekas tapak kasut tumit tinggi dekat muka putih melepak you tuh
*kasau gurau. HAHA jgn marah taw taw* 
ILOVEYOU for sure!

p/s : Dah naik sekolah kan, rasa macam tak cukup tidur je. elak mata yang sepet ni makin sepet jelaa wee. Cobaan!